+40-371000354
00:00-24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

Румъния

обл. Brasov
Brasov, 500360
Calea București 101

Начини за плащане

В брой ПОС терминал DKV UTA

Други услуги

Магазин Ресторант Автомивка Битова газ

foursquare   google places 4.3

Гориво Цена
EVO 95 8,69 RON/л
Дизелово гориво EVO diesel 9,26 RON/л
Газ Пропан Бутан LPG 3,95 RON/л
Бензин А98 Tempo Plus 9,20 RON/л
EVO Diesel Plus 9,53 RON/л

цените са предоставени от потребител на Fuelo.net на 28.06.2022г. 18:33

Ester Sofia Fuligni
Google Places© на 16.10.2019
оценка:

Market ben fornito di snack e caffetteria. Un solo bagno accessibile per donna ed un solo bagno accessibile per uomo. Prezzo della benzina leggermente più alto rispetto agli altri distributori in zona. Pulizia discreta.

adriana roxana
Google Places© на 22.09.2019
оценка:

Am oprit în această locație pentru cafea, au o cafea excelenta , poți alimenta și face cumpărături rapide iar personalul este foarte amabil.

Bob Dan
Google Places© на 10.09.2019
оценка:

Alături de noi, peste tot, în plimbările noastre, plin lume...

Dex vesper
Google Places© на 03.09.2019
оценка:

Este foarte bine localizata dar cred că șefa de statie doarme pe ea..... După ce că este urâtă cu spume nu știu cine o tine acolo în funcție că nu este in stare sa coordoneze nimic, la capitolul cafea nu avea pahare L si nu este prima data când se întâmplă. In rest se crede că la masa acasă zbiară prin benzinărie și văzut că își lasă prietenii sa parcheze în peco chiar daca nu sunt clienții și aici mă refer la clădirea de birouri de langa.... Poate cei care conduc aceste stații se vor uita pe camere și vor vedea ce reclama clienții, asta dacă nu și acel responsabil este vrun idiot indolent.

meret calin
Google Places© на 28.08.2019
оценка:

Pana vinerea trecuta pot spune ca a fost ok (sambata am mai avut o problema dar veti intelege daca cititi ;) ). Lunea viitorare dimineata a trebuit sa plec pana in concediu cu familia mea (pana in otopeni la aeroport) . Pentru ca aveam foarte putina benzina (90-100 km) m-am dus pana la mol s-a imi bag benzina . Si cand ajung imi bag 50 de lei (sa nu imi i-au teapa am mai fost la un mol dar in codlea si am luat teapa ) ma duc sa platesc deschid motorul pentru verificare si vad ca mi-a pus aer in loc de benzina . Noroc-ul meu ca mi-am amintit situatia si nu am bagat asa de mult :) . P.S ( cea mai buna benzinarie este rompetrol CEA MAI BUNA) . Este ultima oara cand m-am/ma duc la mol . Multumesc :)

Paul Hammas
Google Places© на 29.08.2018
оценка:

O benzinărie ok 💪

Agentia Imobiliara Oficial Matos Imobiliare
Google Places© на 18.08.2018
оценка:

Nu mai din benzinarile mol alimentez si sunt foarte multumit.

Rares Popeia
Google Places© на 19.07.2018
оценка:

Aproape de fiecare dată când în drumul spre oraș trec pe lângă aceasta locație și am nevoie de: carburant, aer în anvelope, o reîmprospătare cu cafea sau o spălare rapidă a mașinii, eu aleg să opresc aici. În afara de faptul ca periodic, tot de aici pot achiziționa bere Tuborg, mă mai încântă faptul ca benzinăria a fost de curând renovată și modificată ergonomic, astfel încât spațiile interioare sunt mult mai eficient utilizate. Pe lângă toate acestea, parcarea generoasă are tot timpul un loc pentru următorul client, indiferent cât de mare ar fi gradul de ocupare.

Andrei PAUL
Google Places© на 10.07.2018
оценка:

Una dintre cele mai triste benzinarii Mol din Brasov. A devenit parcare pentru o gramada de masini si autobuze care nu sunt doar in trecere. La casa e aproape mereu coada (aproape mereu se lucreaza pe una singura), iar angajatii se cearta intre ei, in loc sa zbarnaie pe case. Aproape mereu lipsesc galetile cu apa pentru parbrize (sau sunt goale, sau pline de noroi), iar stergatoarele sunt de proasta calitate si risti sa-ti zgarii masina cu ele. Desi a trecut printr-o renovare, vechile metehne sunt la fel. Pacat.

Andrei Gamulea
Google Places© на 31.05.2018
оценка:

Una dintre cele mai mari benzinarii Mol. Un numar mare de pompe si o suprafata generoasa. Sensul giratoriu de la intrare o face usor accesibila.

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.