0372866263
0:00 - 24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

Румъния

обл. Arad
Arad, 310208
Calea Zimandului 45

Начини за плащане

В брой ПОС терминал DKV UTA

Други услуги

Магазин Wi-Fi

foursquare   wikimapia   google places 4.1

Гориво Цена
MaxxMotion 95 5,39 RON/л
Дизелово гориво Diesel 5,39 RON/л
Бензин А98 MaxxMotion 100plus 6,04 RON/л

последно обновяване 3.03.2021г. 17:58

Jean Jores
Google Places© на 04.07.2016
оценка:

Nul et trop cher!

Dan Popa
Google Places© на 20.06.2016
оценка:

OMV Arad, la intrarea în municipiu dinspre Oradea. Amplasat exact în sensul giratoriu de pe centura,imediat după sens înspre Arad. Personal serviabil și prompt, timp de așteptare mai mult decât rezonabil. Avantajul la parcare este acela că dacă nu ai loc în parcarea stației, exista loc suficient în spatele acesteia. Toalete curate și modernizate, o cafea buna alături de clasicele meniuri Viva, accesorii auto pe care să le puteți cumpăra dacă tocmai a intervenit o problemă, fac din această stație, un loc unde puteți alimenta și face un mic popas cu încredere.

Szilágyi La
Google Places© на 14.06.2016
оценка:

Van zsetonos autómosó

Adrian Burciu Corodeanu
Google Places© на 01.06.2016
оценка:

Dezamagit de faptul ca nu ai posibilitatea de a verifica presiunea din pneuri... Orice benzinarie iti pune acest serviciu la dispozitie. "Sunt la calibrat" nu cred ca este un raspuns... La nivelul OMV as avea asteptarea sa fie un stoc tampon pentru benzinariile care trimit pompele la calibrat.

Cristian Babuta
Google Places© на 29.12.2015
оценка:

O fii combustibilul bun, dar mancarea är trebuii controlata mai des, azi am luat un luat "sandwich fan" și totul a fost ok pana am ajuns in Oradea am crezut ca mor, chiar nu aveam cum sa ma întorc pt un sandwich, calatoria pana la Debrecen a fost un cosmar pana am coborât și am varsat absolut tot, nu zic ca toată mancarea e praf, dar asta am patit.O zii buna!

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.