0895577419
0:00 - 24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

България

обл. София (столица)
София, 1784
бул. Цветан Лазаров №34 (кв. Дружба 1)

Начини за плащане

В брой ПОС терминал

Други услуги

Магазин Паркинг

16°C

foursquare   wikimapia   google places 4.3

Гориво Цена Ромпетрол България ЕАД карта Ромпетрол
Efix 95 Efix 95 3,37 лв./л 3,27 лв./л
Efix Diesel Efix Diesel 3,54 лв./л 3,44 лв./л
Газ Пропан Бутан Пропан Бутан 1,58 лв./л
100 3,67 лв./л 3,57 лв./л

Цените са приблизителни

Димитър Василев
Google Places© на 10.04.2022
оценка:

Зареждах в Ромпетрол защото горивата са добри, колата се движи добре и с нисък разход. За съжаление обаче обслужването в тази бензиностанция конкретно е ужасно, и понеже в близост до нас няма друга, ще се наложи за в бъдеще да зареждам от друга верига. Днес на обяд бях шокиран от поведението на персонала. От отзивите разбирам че не е персонално към мен, и други хора се оплакват от същото. Не знам откъде идва положителната оценка, предполагам просто са стари отзиви.

Иван Георгиев
Fuelo© на 09.04.2022
оценка:

На няколко пъти ходя на тази бензиностанция и все не им работи системата за отчитане на отстъпката. Напоследък и интернет сайтът не работи на ромпетрол в БГ и си мисля,че покрай ситуацията нарочно го правят с цел да не дават отсъпката и да зареждаме без нея. Ако искате да се свържете с централата им или на уебсайта им, просто забравете - не е възможно. Обслужването също не е на ниво и се замислям вече,дали да ходя ощо там.

Dobromir Brezoev
Google Places© на 07.04.2022
оценка:

Не съм доволен от обслужването на касата. 07.04. подавам карта за отстъпка (при тия цени вече не я забравям) и с никакво чувство за извинение, госпожата ми каза “днес тия карти не работят.” Питам “защо?”. “Хакнати са” ми отвръща госпожата.

Christian Ivanov
Google Places© на 31.03.2022
оценка:

Вчера заредих дизел от Вас почти догоре, повече няма ! Не знам похвалните коментари откъде идват... но явно, че горивата Ви са хем скъпи, хем некачествени. Откакто заредих за няколко часа колата ми беше пред угасване два пъти. Като цяло се държи не добре на пътя, но се надявам да не се скапе повече от ужасния Ви дизел. Вместо да правите маркетинг с пишещи хора по форумите и тук, колко са Ви качествени, започнете да работите върху рекламното си време по ТВ като другите. От мен повече никога тук.

проф. Марин Паунов
Google Places© на 30.03.2022
оценка:

Зареждам в Ромпетрол заради очакването за добри горива, но подборът на персонал не е сред силните ви страни. Днес, 30.03.2022 ок 14 ч. за пореден път се впечатлих от грубото отношение на служителката (касиер-продавачка) в този обект. Буквално отблъскващо отношение към клиентите, което вече няколко пъти ми прави впечатление. Служителите ви са визитната ви картичка, а тази е под нивото ви.

Daniel Kehlibarov
Google Places© на 23.03.2022
оценка:

Не знам за другите горива, но в бутилка, която събира максимум 34 успяха да напълнят 38 литра газ. Сигурно и повече щяха да заредят ако не бях казал да спрат.

Krasimir Dimitro
Google Places© на 22.11.2021
оценка:

Горивото е добро, но 3 звезди давам заради касиерката. Зареждам 60литра дизел и питам дали мога да си извадя карта. Тя ми отговаря "ми май да, ма за кво тий, то 3 леа разлика на пълин резервуар" 😂 стана ми хем смешно, хем жалко..

Peter S.
Google Places© на 14.10.2021
оценка:

Зареждам на Ромпетрол защото съм много доволен от горивата им, но тази бензиностанция е просто под всякаква критика. За трети път не можах да си използвам картата за отстъпка 1. не работеше четецът и не можа да ми прочете картата 2. системата им уж заби и нямаше как да си ползвам картата и да си взема фактура, можех само да платя и да ми дадат бон за плащане с карта 3.днес, отново системата заби и нямаше как да ми прочетат картата за отстъпка нито да издадат фактура само касов бон за плащане с карта ( на него не пише нищо освен сумата, или с други думи може да съм закупил всичко от бензиностанцията освен гориво - няма как да се отчете)

Ивелин Димитров
Google Places© на 16.08.2021
оценка:

Отвратително обслужване! Сипах газ, след което казах, че и бензин ще сипвам и човека, който зареждаше (висок, къдрава коса - дълга, едър.. Не видях баджа му за съжаление) ми каза, че "нямал време само с мен да се занимава" и, че "наглея като съм искал и бензин да се сипва".. Откога не може да зареждам по две горива?! Ще очаквам отговор от лице на бензиностанцията!

Bilqna Ilieva
Google Places© на 30.04.2021
оценка:

На 29. 04.2021 год. между 12 и 12:30 часа имахме желание на зареди газ на въпросната бензиностанция, ние имахме желание, но се оказа, че само са ни взели парите и не са ни сипали газ, прибрахме се на бензин и решихме че нещо с газта не е на ред, отидохме на майстор и се оказа, че няма газ в бутилката, заредихме и проблема се оправи. Изроди, все пак бяхме с малко дете, как не ги е срам!!!

Иван Георгиев
Google Places© на 03.03.2021
оценка:

От много хора съм чувал,че са доволни от тях и аз лично съм зареждал не веднъж тук. Действително горивата им са на високо ниво. Жалко,че не предлагат и дизела с по-голямото цетаново число, като това в Румъния. Облсужването беше бързо и безпроблемно и пак бих отишъл да заредя в тази верига.

Владимир Попов
Fuelo© на 01.11.2020
оценка:

Наскоро сипах 100 октана в тази бензиностанция. Горивото беше добро. Моторът завучеше прилично равномерно. Хората се държаха учтиво, а бензиностанцията беше много чиста. Определено съм доволен от Ромпетрол, защото с жената зареждахме и нейната кола до стадион Локомотив и останахме доволни от качеството на газта. В неймата кола зареждахме газ няколкп ъти в Ромпетрол и тя е доволна. Хората в тази верига заслужават уважение и внимание.

Lyubo Cernev
Fuelo© на 29.06.2020
оценка:

Borislav Georgiev
Google Places© на 22.05.2020
оценка:

Добър баланс цена / качество

Ивайло Филипов
Google Places© на 01.02.2020
оценка:

Най-добрата нафта.

Nikolay Rayanov
Google Places© на 31.12.2019
оценка:

Дизелът е супер качество, цената е добра. Обслужването беше зле лятото и наесен, но сега от ноември насам постегнаха обслужването.

Yordan stefanov
Fuelo© на 24.11.2019

Днес заредих дизел,дали че нямаше коли,ме обслужиха много бързо.Дизела както винаги си е на ниво.

Nikolay Nenov
Google Places© на 11.09.2019
оценка:

Нямат газ-колонка.В София на Ломско зареждам предимно и мога да кажа,че е най-добрата газ от всички вериги бензиностанции.

Vlady Stoev
Fuelo© на 10.10.2018
оценка:

Марката е добра, но служителите са от някое село или си мислят, че работят на такова място. С ниска култура и обслужване на касата. Да не коментирам и факта, че всеки път ме цакат в литрите с -10% . Плащам 20л. ..а в резервоара реално влизат 18. Компютъра на колата не лъже!!!!

Nikolay Krumov
Fuelo© на 09.07.2018
оценка:

Супер бавно и мудно обслужване на касата. Трябваха им между 3 и 5 минути да ме забележат, че чакам. Човека на касата си брои парите, говори си по телефона и чак тогава успях да платя. Отделно не знам как, но успяха да заредят 36 литра на 35 литрова газова бутилка, но това ще го преглътна. И на по-нагли случаи съм бил свидетел. Иначе бензиностанцията е приятна, масите с канапетата вътре са супер, в американски стил.


Покажи всички коментари

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

25 юни
(днес)

интензивен дъжд
15°C 29°C

26 юни
(утре)

умерен дъжд
14°C 24°C

27 юни
(понеделник)

ясно небе
14°C 27°C

времето от OpenWeatherMap.org

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.