SDI SDI

Застраховай с отстъпка и пазарувай с намаление горива, стоки и услуги!

Валидна за притежателите на карта SDI

Валидна безсрочно

Важи в 0 бензиностанции

Промоция SDI се организира от Ес Ди Ай Груп ООД и официалните условия може да прочетете тук .

SDI

Описание на промоцията:
SDI благодари на всички свои лоялни клиенти.
За тях ние създадохме SDI клуб. Участниците в клуба получават карта и ползват специални отстъпки, когато сключват застраховки в офисите на SDI.
И още... Клубната карта дава възможност на притежателите и да пазаруват в различни търговски обекти, супермаркети и бензиностанции на наши партньори като ползват гарантирани отстъпки.
Участието в клуба е напълно безплатно. Всеки клиент, посетил офис на SDI, автоматично получава правото да му бъде издадена безсрочна карта за членство в клуба. Тя се издава на момента, на база попълнено заявление от клиента като всички разходи са за сметка на SDI. Издаването на клубна карта SDI не е обвързано с покупка на застраховка.
SDI Клуб постоянно се развива. За нас е радост да предоставяме на клиентите ни все по-добри условия при сключване на различните видове застраховки и да привличаме нови партньори, които да предоставят гарантирани отстъпки на членовете на клуба.

Условия:
Кризата с COVID-19 ограничи движението ни, но вече можем да пътуваме по-свободно и да продължим напред.
Знаем, че всеки има нужда от подкрепа в този момент и заедно с бензиностанции ЕКО увеличихме отстъпките, които ползвате при зареждане с Вашата карта SDI.
Само сега, до 30.06.2020 г. включително, може да зареждате гориво с до 7 ст. отстъпка на литър!

Официална страница: https://www.sdi.bg/klubna-karta-sdi/partniori/eko/