0:00 - 24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

България

обл. Кюстендил
общ. Дупница
с. Самораново
п.к. 2620
вход от Дупница

Начини за плащане

В брой

Други услуги

Магазин Ресторант Автомивка Паркинг

9°C

foursquare   wikimapia   google places 4.3

Гориво Цена
A95 2,68 лв./л
Дизелово гориво Diesel 2,66 лв./л
Газ Пропан Бутан LPG 1,23 лв./л
A100 3,08 лв./л
Diesel Premium 3,05 лв./л

Цените са приблизителни

СТО МАН
Fuelo© на 29.10.2022

На 29.11.2022г. в около 9:30ч. , като клиент на бензиностанцията, при обслужване получих много лошо отношение от служителя, който обслужва колонките. Много неучтиво и крайно неприятно си позволи да държи сметка, защо съм си позволил да го помоля да изпусне остатъчния въздух на бутилката за газ преди да я напълни. Това го забавяло и че има и други клиенти. Как не осъзна че забавянето бе от 20-30 секунди за изпускане на въздуха от бутилката? При пълнене на бутилка служителя не ходи да върши друго, защото следва да контролира процеса на пълнене,най-малко да го спре при проблем. Не си струваше да споря за това с него и да му напомня и за принципа "клиента винаги е прав". От години ползвам услугите на тази бензиностанция. Такова грубо отношение не е имало. Отдавам го на ниската култура на конкретния служител. Трябва да се имат предвид че с такова отношение от служители не се печелят клиенти, още повече редовни клиенти лесно могат да се загубят. Жалко, че се случва в днешно време.

chavdar andreev
Google Places© на 25.09.2020
оценка:

Добро отношение качествени горива имат и автомивка на самообслужване. Перфектна чистота вън и вътре, предлага т голям избор от напитки и храни както авто инструменти авточасти масла и авто аксесоари

N.
Google Places© на 22.02.2019
оценка:

Добро обслужване. Чисто и спретнато, на гърба на бензиностанцията има автомивка на "самообслужване", което е голям плюс.

Milena Dimitrova
Google Places© на 30.06.2018
оценка:

Добро гориво добро обслужване минус момчетата на колонката не ти мият стъклата

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

28 май
(днес)

слаб дъжд
8°C 21°C

29 май
(утре)

слаб дъжд
10°C 20°C

30 май
(четвъртък)

слаб дъжд
11°C 23°C

времето от OpenWeatherMap.org

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.