0:00 - 24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

България

обл. София (столица)
София, 1326
бул. Ломско шосе №207

Начини за плащане

В брой

Други услуги

Автомивка

3°C

  wikimapia   google places 4.4

Гориво Цена
A95 2,19 лв./л
Дизелово гориво Diesel 2,27 лв./л
Газ Пропан Бутан LPG 1,27 лв./л
Газ Метан CNG 2,19 лв./кг
A100 2,39 лв./л

цените са предоставени от потребител на Fuelo.net на 24.10.2021г. 20:04

Don AlCapone
Google Places© на 01.09.2021
оценка:

Може би най-добрите цени в София. Горивото е хубаво (поне Дизела). Не може да се плаща с карта, но има Банкомати.

Emanuil Borisov
Google Places© на 26.08.2021
оценка:

Най-хубавото гориво, което съм пробвал. За цената няма нужда да говорим..също най-добрата!

Vyacheslav Nikolov
Google Places© на 16.08.2021
оценка:

тези пичове успяха да ми заредят около 8 литра повече в резервоара, над вместимостта. Нямам представа как е възможно и дали дори да се напълни до капачката ще се съберат +8 литра.... и се усетих твърде късно, че да се разправям. Но определно няма да зареждам повече там. Просто исках да предупредя евентуалните клиенти да имат едно наум.

Екатерина Пешева
Google Places© на 31.07.2021
оценка:

Ниски цени. Добро гориво. Недобро обслужване. Не може да се плаща с карта

Petar Penchev
Google Places© на 06.04.2021
оценка:

При бутилка от 45 литра газ това е с аванса който има бутилката в тази бензиностанция ми заредиха 47 литра, като ги питам защо има разминаване всички вдигат ръце и не знаят. Също така е толкова нагло и алчно и грозно че си клиент зареждаш гориво да ти искат 1 лев да ползваш тоалетната. Никой никъде до сега в БГ в бензиностанция не иска пари да я ползваш.

Victor Georgiev
Google Places© на 06.04.2021
оценка:

Газта е с добро качество и добра цена. Не мога да разбера, защо трябва да е по 1лв платена тоалетната. Това за мен не е ок и за това няма да дам 5 звезди.

Dimitar Belorechkov
Google Places© на 21.03.2021
оценка:

Цените са добри но обслужването в последните месеци и най вече вечерно време е пълна трагедия, покриват се и поглеждат на другата страна с надеждата сам да си сипеш горивото. Не коментираме че не поздравяват а дори не отговарят на поздрави, гледат лошо и се държат точно както се казва се едно си им длъжен!

George Koleff
Google Places© на 09.02.2021
оценка:

Цените на горивата са винаги w диапазона на минималните, почти винаги са равни на тези който са на VM Petrolium . По отношение на качество не мога да открия някаква сериозна разлика спрямо други бензиностанции (зареждам основно газ/LPG) , така, че когато имам близко преминаване оттам и нужда от гориво , зареждам без колебание. По отношение на количество може би има малка разлика в това което е в резервоара и което е като показание на колонката, но нямам някакви неоспорими доказателства, само леко завишаване на разхода спрямо други бензиностанции, но все пак може да има и други фактори влияещи на това, а пък и цената прави по-голяма компенсанция спрямо евентуално по-малкото количество гориво. Като обобщение може спокойно да разчитате на горивата от бензиностанция "Кристал" и като качество и като количество.

Anton Lukov
Fuelo© на 21.01.2021
оценка:

Добри цени и обслужване. Заредих бензин А95 от който съм доволен!

Tanya Valkova
Google Places© на 19.09.2020
оценка:

Гориво на ниски цени

Irtes Esi
Fuelo© на 12.06.2020

С метана лъжат 10 до 15%.с бензина няма проблем

Борис Стефанов
Fuelo© на 04.06.2020
оценка:

Цената на газта е колкото и на глемите вериги. Предвид липсата на ПОС. Да не говорим, че при големите вериги имаш и карта за отстъпки, което прави цената при тях по ниска от тяхната.

Димитър Георгиев
Fuelo© на 31.05.2020

Категорично лъжат в метана. От доста време имах съмнения. Бутилките на метан ми събират 26 кг. Това е кола на фабричен метан и това е зададено от производителя. Последно ми напълниха 28 кг!!! На други метан станции максимум съм пълнил 25 кг. Изводите оставям на Вас!!!

Иван Иванов
Google Places© на 27.05.2020
оценка:

Бензиностанцията се намирана изхода на София на бул. Ломско шосе 232. Често се налага да я ползвам, защото е на пътями за Костин брод. Предлага всички видове бензини. Персонала е експедитивен и любезен. В магазина към нея могат да се намерят много продукти от първа необходимост. Към нея има и метан станцията. И ако има много бензиностанции, то метан станцията е единствена в района. Към нея има и водоструйка, в която може да измиете вашата кола - лично естествено срещу малка сума.

Радослав Илиев
Fuelo© на 22.04.2020
оценка:

Разхода ми падна на колата, много съм доволен от LPGто. За липсата на ПОС ги разбирам, а и не ми е толкова проблем.

Boris Baltadjiev
Fuelo© на 31.03.2020
оценка:

Разхода на метан е по висок на кристал

Boris Baltadjiev
Fuelo© на 31.03.2020

Разхода на метан е по висок, не знам как се получава, но зарежда и на други места и винаги има разлика в пробега

Ivan Veselinov
Google Places© на 28.03.2020
оценка:

Само Евтим собственика и Марешки подържат такива цени. Единствения минус е ,че не можеш да платиш с карта , пращат те на банкомат отвън. Често и не работи. Тоалетната също се плаща, да не говорим ,че не дават касов бон за горивото. Само ако си искаш. Иначе всичко друго е добре. Чисто, на добро място, заредено. Ниски цени.

Камелия Христова
Google Places© на 25.03.2020
оценка:

Добро гориво на достъпни цени. Персонала е любезен. Като недостатък ще посоча, че няма възможност за плащане с карта.

Viktor Yanev
Fuelo© на 25.03.2020

Това с тоалетната наистина е леко казано странно, но за картите ги разбирам. И аз имам търговски обекти и края на месеца като видя колко ме делкат банките и ми става лошо. Относно качеството на горивата за мен лично навсякъде е еднакво, все пак 90% от горивата идват от Лукой Бургас. Просто всеки делка различно в количеството и оттам идва разликата.


Покажи всички коментари

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

26 октомври
(днес)

ясно небе
2°C 12°C

27 октомври
(утре)

ясно небе
3°C 13°C

28 октомври
(четвъртък)

ясно небе
4°C 14°C

времето от OpenWeatherMap.org

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.