0:00 - 24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

България

обл. София (столица)
София, 1632
бул. Президент Линкълн

Начини за плащане

В брой ПОС терминал

Други услуги

Битова газ

-1°C

foursquare   wikimapia   google places 4.2

Гориво Цена
A95 2,43 лв./л
Дизелово гориво Diesel 2,81 лв./л
Газ Пропан Бутан LPG 1,09 лв./л

Цените са приблизителни

Валентин Николов
Fuelo© на 21.01.2023

След като заредих колата ми влезна в авариен след около 50км от София Повиках пътна помощ и майстора източи нафта с ел.помпата и пт нея изтече 180мл вода и 20мл нафта Ако искате да избегнете главоболия ви препоръчвам да подминете тази бензиностанция

Искрен Иванов
Fuelo© на 14.10.2022

Хора не ходете на такива места. След като ми заредиха дизел вместо бензин получих и супер лошо отношение от някакъв представил се за собственик видимо надрусан не спал наркоман

Тихомир Геренски
Fuelo© на 14.10.2022

Излишно е до добавям и аз след като прочетох коментарите,че това е циганско място,но проблема е съвсем по задълбочен.Няма отстъпка от 25 стотинки.Няма качество на горивото защото колата започна да тресе в момента който тръгнах от там.Нула обслужване.Ще подам сигнал до Нап това нещо няма място там

Моника Апостолова
Fuelo© на 14.10.2022
оценка:

Ромска бензиностанция -1 ми е оценката

Николай Верков
Fuelo© на 05.10.2022

Прекалено аругантно отношение от персонала и управителя получих в момент който си потърсих правата като например касова бележка фактура и някакъв документ защото колата е служебна С извинение ама някакъв любезен циганин се представи за управител и ме помоли даа напусна обекта веднага.И други хора се възмущаваха от отношението на персонала който беше отчайващ

Веселин Костов
Fuelo© на 04.10.2022

Две минути след като заредих на това място започнаха проблемите с колата ми.До тук са на стойност 1800 лв колата ми е 2018 г заредих дизелово гориво

Мария Антова
Fuelo© на 04.10.2022

Тръгвайки за работа ми се наложи да заредя и реших да избера тази “бензиностанция”НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА.Не можах да отида на работа защото някакъв младеж видимо в нетрезво състояние уж много любезен ми обърка горивото и зареди дизел после бензин.Оценка от мен 0 някъде има ли телефон на който може човек да се оплаче защото държанието йм стана много аругантно след като поисках да разговарям с управител.

Антон Петров
Fuelo© на 17.09.2022
оценка:

Колеги останах за втори път силно разочарован от зареждането си на тази измислена бензиностанция!!!!!Заредиха ми газ за дома и колата в нереални количества като бутилката на колата ми събира 48 литра а те заредиха 53(да кажем че е нямало нищо вътрее)и 8 литра в малка бутилка за дома😂!Абсурдна бензиностанция!Аз също не получих касов бон или каквото и са било А за отстъпка от 0,25 ст да не говорим!Персонала приличаше на банда клошари кръжащи около сметище!НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!

Петър Георгиев
Fuelo© на 15.09.2022
оценка:

ВАЖНО!!!!!!Колата започна да ми прекъсва след като заредих 20 лв бензиново гориво за което не получих касова бележка или какъвто и да било документ за което ще подам сигнал до НАП!При преглед в сервиз установиха че горивото не е качествено!!!!Много съмнителна бензиностанция!!!! НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ на 100 метра има ОМВ!!!!!!!

Иван Иванов
Fuelo© на 15.09.2022

Най-големите ОТРЕПКИ са на тази бензиностанция работят предимно НАРКОМАНИ И КОМАРДЖИИ И МАЗНИ МАНГАЛИ!!!!Не зареждайте там лъжат в количеството заредено гориво!

Дим Дим
Fuelo© на 09.07.2022

Важно: НЕ ДАВАТ 0,25лв държавна отстъпка!! Проверено на място!

Иван Илиев
Fuelo© на 09.07.2022
оценка:

Цената е добра на газта, но не успяха да ми заредят хубаво бутилката. Можеше да събере още 5-6 литра. Имайки предвид, че газ колонката е под голям наклон може и това да е причината.

Елена Павлова
Fuelo© на 05.11.2021
оценка:

Елена Павлова
Fuelo© на 05.11.2021
оценка:

Елена Павлова
Fuelo© на 05.11.2021

Днес заредихме на втора колонка газ до горе. Първо зареди адски бързо, второ зареди малко горива, само за 30лв и трето горивото ни свърши след 50км на магистралата при положение, че ние имахме гориво точно за толкова преди да заредим. Заредили са ни само въздух, не зареждаме за първи път, но това е недопустимо. Никъде няма телефон за връзка в интернет и не можете да се оплачете на никого. Повече не зареждайте от там … ще ви излъжат

Anton Ivanov
Google Places© на 31.10.2021
оценка:

От тук зареждам газ за домакинството. Много съм доволен! Съдовете ми остават чисти и цената е може би най-добра. За тази цел - препоръчвам!

Rumen Radev
Google Places© на 18.09.2021
оценка:

Най-евтините продукти в квартала и не само. И качество без забележки.

Alexander Cholakov
Google Places© на 24.08.2021
оценка:

Бензиностанцията с най-ниска цена на горивата в София. Качеството е добро. Бързо обслужване.

Traktorista We
Google Places© на 14.08.2021
оценка:

Лъжат в горивото ама друг път, само така си мислите. Помпата им е по силна и пълни бутилката мн бързо и за това ви сипват повече гориво. Карам повече километри от колкото на другите газ станции и колата върви много по добре с тяхната газ. От както ги има там сипвам и филтрите ми издържат над 10к км без да са задръстени и с газовата проблеми си нямам. Заради наклона и помпата ви сипват повече литри. Изчислявайте си разхода правилно и ще видите, че не лъжат.

Krasimir Dragomirov
Google Places© на 16.07.2021
оценка:

Не съм имал проблеми с горивото. Ползвам газ [LPG] и бензин. Трябва обаче да се обясни на персонала как се работи с клиенти. Доста са не любезни.


Покажи всички коментари

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

28 януари
(днес)

слаб снеговалеж
-3°C 0°C

29 януари
(утре)

слаб снеговалеж
-5°C 0°C

30 януари
(понеделник)

предимно облачно
-5°C 0°C

времето от OpenWeatherMap.org

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.