Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

България

обл. Ловеч
Троян, 5602
ул. Васил Левски (изход към Ловеч)

Начини за плащане

В брой ПОС терминал

Други услуги

Магазин

21°C

foursquare   google places 4.4

Гориво Цена
A95 2,39 лв./л
Дизелово гориво Diesel 2,47 лв./л
Газ Пропан Бутан LPG 1,11 лв./л
A100 2,85 лв./л

Цените са приблизителни

Alexander Petrov
Google Places© на 30.09.2022
оценка:

Най-нелюбезния персонал с лошо обслужване, мръсно (включително и тоалетната), небезопасно. Имаше необезопасен разлив на гориво. Наливни масла на необезопасени места. / The most unpolite personal with bad service, dirty (including the WC), unsafe. There was an unsecured gas leak. Poured oil kept onto unsecured place.

Нина Светланова
Google Places© на 18.02.2022
оценка:

Добри цени. Добро обслужване, НО на пръв поглед! Помолих да си изчистя стъклата на автомобила, докато мъжът я зареждаше. Държа да отбележа, че нямаше никой наоколо, никой който да чака на ред след мен. Докато си чистя стъклата спря някакъв джип до бензиностанцията, а мъжа, който ме обслужи ми каза: "Ще помоля да я дръпнете колата, понеже шефът ми дойде!" Държа да отбележа, също че не съм се бавила повече от две минути. Та .. Зарязах всичко, оставих на половина нещата и си тръгнах.

stefan stefanov
Google Places© на 08.01.2022
оценка:

Бързо и любезно обслужване. Цени на горивата без конкуренция.

Dral
Google Places© на 16.08.2021
оценка:

Най-скапаната бензиностанция , която някога съм ползвал. Искаха да преместя колата още преди да са свършили със зареждането - това ми се случва за пръв път. Трябваше да стоя до колата и да чакам бензинджията да спре да зарежда, за да преместя и тогава да ида да платя. Проблема е, че нямат място за паркиране - трябва да паркираш на пътя. Спрях и отидоха да платя и като се върнах един от служителите дойде да каже, че много съм се забавил и трябва да преместя и от там. Явно се изживяват, като охрана в селска дискотека. Не си го причинявайте! Има достатъчно бензиностанции, в които се държат нормално с клиентите.

Станислав Владимиров
Google Places© на 14.08.2021
оценка:

Страхотно обслужване, много учтив и бърз персонал и най ниски цени на горивата в областта!!!

Веселин Тонев
Fuelo© на 03.03.2019
оценка:

Много добро качество на горивата.

Plamen plamen
Fuelo© на 20.10.2018
оценка:

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

20 юни
(днес)

разкъсана облачност
19°C 29°C

21 юни
(утре)

ясно небе
18°C 28°C

22 юни
(събота)

ясно небе
18°C 30°C

времето от OpenWeatherMap.org

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.